روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره است که هزاران سال مردم از آن استفاده می کردند.


با استخراج روغن از دانه های گیاه Ricinus communis تهیه می شود.


این دانه ها که به لوبیای کرچک معروف هستند حاوی آنزیمی سمی به نام ریسین هستند. با این حال ، فرآیند حرارتی که روغن کرچک انجام می دهد ، آن را غیرفعال می کند و باعث می شود روغن با خیال راحت استفاده شود.


روغن کرچک دارای موارد استفاده دارویی ، صنعتی و دارویی است.


این ماده معمولاً به عنوان افزودنی در غذاها ، داروها و محصولات مراقبت از پوست و همچنین به عنوان ماده روان کننده صنعتی و م fuelلفه سوخت بیودیزل استفاده می شود.


در مصر باستان ، روغن کرچک به عنوان سوخت در لامپ ها سوزانده می شد ، و به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان بیماری هایی مانند تحریک چشم استفاده می شد و حتی برای تحریک زایمان به زنان باردار داده می شد (1 منبع معتمد).


امروزه ، روغن کرچک همچنان یک درمان طبیعی محبوب برای بیماری های شایع مانند یبوست و بیماری های پوستی است و معمولاً در محصولات زیبایی طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد.


در اینجا 7 مزیت و کاربرد روغن کرچک آورده شده است.

110737746_m.jpg


1. یک ملین قدرتمند


شاید یکی از معروف ترین کاربردهای دارویی روغن کرچک به عنوان یک ملین طبیعی باشد.


این ماده به عنوان یک ملین محرک طبقه بندی می شود ، به این معنی که حرکت ماهیچه هایی را که مواد را از طریق روده هل می دهند ، افزایش می دهد و به پاکسازی روده ها کمک می کند.


ملین های محرک به سرعت عمل می کنند و معمولاً برای رفع یبوست موقت استفاده می شوند.


هنگامی که از طریق دهان مصرف می شود ، روغن کرچک در روده کوچک تجزیه می شود و اسید ریسینولئیک ، اسید چرب اصلی در روغن کرچک آزاد می شود. اسید ریسینولئیک سپس توسط روده جذب می شود ، و یک اثر ملین قوی را تحریک می کند (منبع 2 معتبر).

در حقیقت ، چندین مطالعه نشان داده است که روغن کرچک می تواند یبوست را برطرف کند.
به عنوان مثال ، یک مطالعه نشان داد که هنگامی که افراد مسن روغن کرچک مصرف می کنند ، علائم یبوست را کاهش می دهند ، از جمله فشار کمتر در هنگام اجابت مزاج و احساس حرکات روده ای ناقص گزارش می شود (منبع 3).
در حالی که روغن کرچک در دوزهای کم ایمن در نظر گرفته می شود ، اما مقادیر بیشتر آن می تواند باعث گرفتگی شکم ، حالت تهوع ، استفراغ و اسهال شود (منبع 4).
اگرچه می توان از آن برای رفع یبوست های گاه به گاه استفاده کرد ، اما روغن کرچک به عنوان درمانی برای مسائل طولانی مدت توصیه نمی شود.

2. یک مرطوب کننده طبیعی
روغن کرچک سرشار از اسید ریسینولئیک ، یک اسید چرب اشباع نشده است.
این نوع چربی ها به عنوان مرطوب کننده عمل می کنند و می توانند برای مرطوب سازی پوست استفاده کنند.
مواد نگهدارنده با جلوگیری از اتلاف آب از طریق لایه خارجی پوست ، رطوبت را حفظ می کنند (5 منبع معتبر).
روغن کرچک اغلب در محصولات آرایشی و بهداشتی برای تقویت آب بدن استفاده می شود و اغلب به محصولاتی مانند لوسیون ، مواد آرایشی و پاک کننده ها اضافه می شود.
شما همچنین می توانید به تنهایی از این روغن غنی به عنوان جایگزین طبیعی برای مرطوب کننده ها و لوسیون های خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید.
بسیاری از محصولات مرطوب کننده محبوب موجود در فروشگاه ها حاوی مواد مضر بالقوه مانند مواد نگهدارنده ، عطر و رنگ هستند که می توانند پوست را تحریک کرده و به سلامت کلی آسیب برسانند (5 منبع معتبر).
تعویض این محصولات برای روغن کرچک می تواند به کاهش قرار گرفتن در معرض این مواد افزودنی کمک کند.
به علاوه ، روغن کرچک ارزان است و می توان از آن در صورت و بدن استفاده کرد.
روغن کرچک غلیظ است ، بنابراین اغلب با روغنهای پوست دوست مانند بادام ، زیتون و نارگیل مخلوط می شود و یک مرطوب کننده فوق العاده مرطوب ایجاد می کند.
اگرچه استفاده از روغن کرچک به پوست برای اکثر افراد ایمن تلقی می شود ، اما می تواند در برخی افراد واکنش آلرژیک ایجاد کند (6 منبع معتبر).

3. بهبود زخم را تقویت می کند
مالیدن روغن کرچک روی زخم ها محیط مرطوبی ایجاد می کند که باعث ترمیم شده و از خشک شدن زخم ها جلوگیری می کند.
ونلکس ، پمادی محبوب که در محیط های بالینی برای درمان زخم ها استفاده می شود ، حاوی مخلوطی از روغن کرچک و بلسان پرو است که مرهمی است از درخت میروکسیلون (منبع معتبر 7).
روغن کرچک رشد بافت را تحریک می کند تا بتواند مانعی بین زخم و محیط ایجاد شود و خطر عفونت را کاهش دهد.
این ماده همچنین باعث کاهش خشکی و ذرت سازی ، تجمع سلول های مرده پوست می شود که می توانند بهبود زخم را به تأخیر بیندازند (8).
مطالعات نشان داده است که پمادهای حاوی روغن کرچک ممکن است به ویژه در بهبود زخم های فشار ، نوعی زخم که از فشار طولانی مدت روی پوست ایجاد می شود ، مفید باشد.
یک مطالعه اثرات ترمیم کننده زخم یک پماد حاوی روغن کرچک را در 861 نفر از ساکنان خانه سالمندان مبتلا به زخم فشار بررسی کرد.
کسانی که زخم آنها با روغن کرچک درمان شده است ، نسبت به زخم های درمان شده با روش های دیگر ، سرعت ترمیم و زمان بهبودی کمتری دارند (9 منبع معتبر).

4. اثرات ضد التهابی چشمگیر
اسید ریسینولئیک ، اسید چرب اصلی موجود در روغن کرچک ، دارای خواص ضد التهابی چشمگیری است.
مطالعات نشان داده است که وقتی روغن کرچک به صورت موضعی استفاده شود ، التهاب را کاهش می دهد و درد را تسکین می دهد.
کیفیت کاهش و ضد التهابی روغن کرچک ممکن است به ویژه برای کسانی که بیماری التهابی مانند آرتریت روماتوئید یا پسوریازیس دارند مفید باشد.
مطالعات حیوانی و لوله آزمایش نشان داده است که اسید ریسینولئیک درد و تورم را کاهش می دهد (10 منبع معتبر).
یک مطالعه نشان داد که درمان با ژل حاوی اسید ریسینولئیک در مقایسه با سایر روش های درمانی منجر به کاهش قابل توجهی در درد و التهاب در هنگام استفاده از پوست می شود (11 منبع معتبر).
یک جز component لوله آزمایش از همان مطالعه نشان داد که اسید ریسینولئیک بیش از درمان دیگر به کاهش التهاب ناشی از سلول های آرتریت روماتوئید انسان کمک می کند.
جدا از پتانسیل روغن کرچک در کاهش التهاب ، به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی ، ممکن است در تسکین پوست خشک و تحریک شده در پسوریازیس کمک کند.
اگرچه این نتایج امیدوار کننده است ، اما برای بررسی اثرات روغن کرچک در شرایط التهابی به مطالعات بیشتری در مورد انسان نیاز است.

5. آکنه را کاهش می دهد
آکنه نوعی بیماری پوستی است که می تواند باعث ایجاد جوش های سرسیاه ، جوش های چرکی و برجستگی های بزرگ و دردناک در صورت و بدن شود.
این در نوجوانان و بزرگسالان بیشتر رایج است و می تواند بر عزت نفس تأثیر منفی بگذارد.
روغن کرچک دارای چندین ویژگی است که ممکن است به کاهش علائم آکنه کمک کند.
تصور می شود که التهاب عاملی در ایجاد و شدت آکنه است ، بنابراین استفاده از روغن کرچک بر روی پوست ممکن است به کاهش علائم مربوط به التهاب کمک کند (منبع 12).
آکنه همچنین با عدم تعادل انواع خاصی از باکتری ها که به طور معمول در پوست یافت می شوند ، از جمله استافیلوکوکوس اورئوس (13 منبع معتبر) همراه است.
روغن کرچک دارای خواص ضد میکروبی است که ممکن است در هنگام استفاده روی پوست ، با رشد بیش از حد باکتری ها مقابله کند.
یک مطالعه آزمایش لوله ای نشان داد که عصاره روغن کرچک قدرت ضد باکتری قابل توجهی را نشان می دهد و از رشد چندین باکتری از جمله استافیلوکوکوس اورئوس (14 منبع معتمد) جلوگیری می کند.
روغن کرچک همچنین یک مرطوب کننده طبیعی است ، بنابراین ممکن است به تسکین پوست ملتهب و تحریک شده در افراد مبتلا به آکنه کمک کند.

6. با قارچ مبارزه می کند
کاندیدا آلبیکانس نوعی قارچ است که معمولاً باعث مشکلات دندانی مانند رشد پلاک ، عفونت لثه و عفونت کانال ریشه می شود (منبع 15).
روغن کرچک دارای خواص ضد قارچی است و ممکن است به مبارزه با کاندیدا کمک کند و دهان را سالم نگه دارد.
یک مطالعه آزمایش لوله ای نشان داد که روغن کرچک کاندیدا آلبیکنس را از ریشه های دندان انسان آلوده از بین می برد (16 منبع معتبر).
روغن کرچک همچنین ممکن است به درمان استوماتیت مربوط به دندان مصنوعی کمک کند ، یک وضعیت دردناک که تصور می شود ناشی از رشد بیش از حد کاندیدا باشد. این یک مسئله رایج در افراد مسنی است که از دندان مصنوعی استفاده می کنند.
یک مطالعه بر روی 30 سالمند مبتلا به استوماتیت مرتبط با پروتز نشان داد که درمان با روغن کرچک منجر به بهبود علائم بالینی استوماتیت ، از جمله التهاب (منبع معتبر 17) می شود.
مطالعه دیگری نشان داد مسواک زدن و خیساندن پروتزهای مصنوعی در محلول حاوی روغن کرچک منجر به کاهش قابل توجهی در کاندیدا در افراد مسنی که از پروتز دندان استفاده می کنند (18 منبع معتبر) می شود.

7. مو و پوست سر شما را سالم نگه می دارد
بسیاری از مردم از روغن کرچک به عنوان نرم کننده طبیعی مو استفاده می کنند.
موهای خشک یا آسیب دیده به خصوص می توانند از یک مرطوب کننده شدید مانند روغن کرچک بهره مند شوند.
استفاده از چربی ها مانند روغن کرچک به طور منظم بر روی مو به روغن کاری ساقه مو کمک می کند ، انعطاف پذیری را افزایش می دهد و احتمال شکستگی را کاهش می دهد (19 منبع معتبر).
روغن کرچک ممکن است به نفع کسانی باشد که شوره سر دارند ، یک بیماری شایع پوست سر که با خشکی و پوسته شدن پوست سر مشخص می شود.
اگرچه دلایل مختلفی برای ایجاد شوره وجود دارد ، اما این امر با درماتیت سبوروییک ، یک بیماری التهابی پوستی مرتبط است که باعث ایجاد لکه های قرمز و پوسته پوسته در پوست سر می شود (منبع 20).
با توجه به توانایی روغن کرچک در کاهش التهاب ، ممکن است یک درمان موثر برای شوره سر باشد که ناشی از درماتیت سبوروئیک است.
به علاوه ، استفاده از روغن کرچک به پوست سر به مرطوب سازی پوست خشک و تحریک شده کمک می کند و باعث کاهش پوسته پوسته شدن می شود.


موارد احتیاط روغن کرچک
بسیاری از افراد از روغن کرچک برای درمان مسائل مختلف استفاده می کنند ، یا با خوردن روغن یا استفاده از آن بر روی پوست.
اگرچه روغن کرچک به طور کلی بی خطر تلقی می شود ، اما می تواند در برخی افراد واکنش های جانبی و عوارض جانبی ناخواسته ایجاد کند.
    می تواند باعث زایمان شود: توسط متخصصان پزشکی برای القای زایمان استفاده می شود. به همین دلیل ، زنان در تمام مراحل بارداری باید از مصرف روغن کرچک خودداری کنند (21 منبع معتبر).
    می تواند باعث اسهال شود: اگرچه می تواند یک روش موثر برای رفع یبوست باشد ، اما در صورت مصرف بیش از حد ممکن است دچار اسهال شوید. اسهال می تواند باعث کم آبی و عدم تعادل الکترولیت شود.
    می تواند واکنش های آلرژیک ایجاد کند: ممکن است در بعضی افراد وقتی روی پوست قرار می گیرد باعث واکنش آلرژیک شود. ابتدا سعی کنید مقدار کمی از آن را روی یک تکه کوچک از پوست قرار دهید تا ببینید واکنش بدن شما چیست (22 منبع معتبر).